שכר דירה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

17/01/2011 | 15:36 | מאת: EL

בס"ד שלום כאדם שמקבל קצבת נכות מביטוח לאומי עם אובדן כושר עבודה של 75% מוכר בסל שקום אני לא עובד אני מקבל סיוע בשכר דירה 650 ש"ח שזה בכלל לא מספיק לי האם יש אפשרות ע"י בקשה מיוחדת למשרד השיכון לקבל הגדלה של התקציב?

17/01/2011 | 21:21 | מאת: ענת תנעמי

ל EL שלום רב וברוך הבא לפורום, אני לא מכירה דרך להגדיל את הסיוע בשכ"ד. אבל יכול להיות שיש דרך שאני פשוט לא מכירה. אני מציעה לפנות לסניף של אחת החברות המטפלות בכך (עמידר, מתן-חן או מ.ג.ע.ר) ולברר שם. ערב טוב ענת

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה