סל שיקום

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

11/01/2011 | 23:49 | מאת: יהודית

שלום ענת, האם סל שיקום מוגבל לגילאי 18-65? מה עושים אנשים שלפני או אחרי הגיל הזה וזקוקים לתכנית שיקומית? מיהו אותו נציג ציבור אשר יושב בוועדת הערר של סל השיקום? תודה רבה, יהודית

12/01/2011 | 07:57 | מאת: ענת תנעמי

יהודית שלום רב וברוכה הבאה לפורום, מבחינת החוק סל שיקום מוגדר מגיל 18 ומעלה ולא מוגדר גבול עליון מבחינת הגיל. אך בפועל אנשים מבוגרים מעל גיל 65 לעיתים קרובות נדחים ע" הוועדה. אנשים שלפני גיל 18 בדר"כ מוצאים פתרונות בתוך מערכת החינוך המיוחד (שמוגדר עד גיל 21). בגילאים המבוגרים זו אכן בעיה. אינני יודעת מיהו נציג הציבור שיושב בוועדת הערר של סל השיקום. יום טוב ענת

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה