תערוכה עבור אמן נפגע נפש

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

08/01/2011 | 13:43 | מאת: סיוון

שלום רב, אני מלווה בחור בן 32, מתמודד, בעל כישורים יוצאי דופן בתחום הציור. כרגע עבר משבר נפשי מאוד קשה, אינו עובד והציור ממלא את כל עולמו. הוא מאוד מעוניין לפרסם את עבודותיו במסגרת תערוכה או ערוצים אחרים, ובתקווה, גם להתפרנס מזה. האם קיימות מסגרות שמפרסמות עבודות של מתמודדים?

08/01/2011 | 17:43 | מאת: משה

שלום רב, קיימות מסגרות שיקום לקידום אמנים מתמודדים כולל ציירים שגם עורכות מידי פעם תערוכות ביניהן: כנפיים,בית היוצר,הגלריה בצפת ועוד. ארגונים שונים מפרסמים אמנים ועורכים מידי פעם תערוכות כמו אנוש, מרכז ברה"נ בבאר שבע ועוד. אפשר לפרסם באתרי אינטרנט כדוגמת אתר לאמנים בעלי מוגבלויות שונות : omanut.org בהצלחה לך ולאמן שאתה מלווה. משה

11/01/2011 | 17:16 | מאת: בן יעקב

מנסיוני באנוש כשהייתי בחוג ציור לקחו אותנו כמה פעמים לתערוכות ציור שם הצגנו את יצירותינו. אז תיצרו קשר עימם.

31/01/2011 | 20:05 | מאת: עינבל

01/02/2011 | 21:51 | מאת: סיוון

תודה רבה על העזרה. ניסיתי לגלוש באתר של עמותת "נפש אמן" אבל האתר באנגלית ולא הכי ברור.יש אולי אתר אחר שאת מכירה? תודה

01/02/2011 | 21:51 | מאת: סיוון

תודה רבה על העזרה. ניסיתי לגלוש באתר של עמותת "נפש אמן" אבל האתר באנגלית ולא הכי ברור.יש אולי אתר אחר שאת מכירה? תודה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה