שאלה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

06/01/2011 | 12:53 | מאת: שני

רציתי לדעת אם פניתי לפסיכיאטרית מטעם המדינה.ויש לי איתה פגישה שבוע הבא.לסל שיקום.בנתיים הלכתי לועדה לקביעת נכות שנראה לי שגם הם אמורים לקבוע סל שיקום. האם יש טעם להיפגש עם הרופאה? האם יש מצב בו בועדה מחליטים שלא מגיע ורופאה מחליטה אחרת? אני מבולבלת

06/01/2011 | 20:05 | מאת: ענת תנעמי

שני שלום רב וברוכה הבאה לפורום, הפסיכיאטרית שאת מדברת עליה תפקידה לתת חוות דעת כאשר אנשים לא רוצים לפנות לקבל אחוזי נכות מהביטוח הלאומי. אם פנית לביטוח הלאומי הם אלה שיקבעו את זכאותך לאחוזי נכות. אני מניחה שהרופאים הפסיכיאטרים שיכולים לקבוע אחוזי נכות עבור סל שיקום מכירים את החוקים של הביטוח הלאומי והקביעה שלהם תהיה דומה. ערב טוב וסופ"ש מצויין ענת

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה