שאלה לגבי אופוטרופוסים

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

06/01/2011 | 12:17 | מאת: דרור

שמעתי שמקרים של אופוטרופוסים שגונבים כסף מהחסויים שלהם זה דבר נפוץ, האם זה נכון?

06/01/2011 | 12:18 | מאת: דרור

06/01/2011 | 20:02 | מאת: ענת תנעמי

דרור שלום וברוך הבא לפורום, אני באופן אישי לא שמעתי על מקרים כפי שאתה מתאר. בדר"כ שרותי אפוטרופסות ניתנים ע"י חברות שזה עיסוקן (כאשר האפוטרופוס הוא לא בן משפחה). כך שזה לא אדם פרטי וכל פעולה שנעשית בחברה חייבת בדיווח. שיהיה סופ"ש מצויין ענת

07/01/2011 | 19:41 | מאת: בני כהן

דרור שלום, האם התכוונת לגונבים או לגובים?... החברות שנותנות שירותי אפוטרופסות אותם ענת הזכירה גובות סכומים לא קטנים לחלוטין מהקצבה של האנשים עבור השירות שלהם. אני באופן אישי חושב שזו שערוריה (ואולי לכך התתכוונת בגונבים??....) ויש צורך שכל בעלי העניין בתחום יקימו קול מחאה על מנת לשנות את זה. זהו, זו ההודעה האחרונה שאני כותב כאן כמנהל הפורום..... שבת שלום, וסופ"ש נעים וקסום, בני

08/01/2011 | 23:13 | מאת: דרור

הם יכולים באמצעות הגביה הזאת לגרום לזה שלא יהיה לי כסף לאוכל?

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה