מציאת תעסוקה מתאימה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

04/01/2011 | 19:48 | מאת: נועם

אישרו לי סל שיקום אתמול תעסוקה ודיור מוגן מה עלי לעשות כרגע כדי לממש את התוכניות של סל השיקום אשמח לתשובה מסודרת

04/01/2011 | 20:49 | מאת: ענת תנעמי

נועם ערב טוב וברוך הבא לפורום, קודם כל בשעה טובה! מה שאתה צריך לעשות עכשו הוא למצוא לעצמך נותן שרות שמועדף עליך גם בדיור המוגן וגם בתעסוקה. איזה סוג של תעסוקה אושר לך ? לגבי נותני השרותים אני מציעה להתייעץ עם מתאם/ת טיפול או עם חברים שנמצאים במסגרות שונות, ללכת לבקר במסגרות ולבדוק אותן ואז להחליט מה הכי מתאים לך. אשמח לענות על כל שאלה נוספת אם תהיה ולפגוש אותך שוב בפורום בהצלחה ענת

05/01/2011 | 15:31 | מאת: בן יעקב

א' חבל שתתאמצי לבד, את זכאית לקבל ליווי של עו"ס. ב' האם את רוצה לצאת לעבוד? עבודה בשוק החפשי או עבו' מוגנת? האם עוד לא לעבוד, אלא 'מועדון תעסוקתי'. בררי ג"כ על שעות הפנאי יש לך זכאות. בהצלחה.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה