קצבת נכות

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

03/01/2011 | 21:44 | מאת: רחל

יש לי קצבת נכות כללית.רציתי לדעת מי משלם עלי למקום עבודה בו אני עובדת, עשיתי צבא שנתיים, ולאחר מכן אושפזתי, ומאז לא. עבדתי 22 שנה. יש לי תעודת מקצוע מהתמ"ת.יכול להיות שתבעו את הצבא? הייתי בשיקום של ביטוח לאומי 6 חודשי וזאת לאחר הרבה שנות עבודה. מי משלם?המדינה? יש לי חסכון ממקום העבודה וגם דמי הבראה.

04/01/2011 | 07:09 | מאת: ענת תנעמי

רחל שלום רב וברוכה הבאה לפורום, לצערי, אינני מבינה את שאלתך. מה פירוש מי משלם עליך למקום העבודה? מי משלם עבור מה? אשמח אם תחזרי ותבהירי את שאלתך. בינתיים יום טוב ענת

04/01/2011 | 12:07 | מאת: רחל

נאמר פה למטה שיש סל שיקום ותעסוקה נתמכת שמשולמת ע"י המדינה או גוף אחר במשרד הבריאות. רציתי לדעת מי משלם עלי ואם זו תעסוקה נתמכת.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה