קבוצה לעזרה עצמית בירושלים

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

03/01/2011 | 11:13 | מאת: יעל

שלום. אני מחפשת קבוצה לעזרה עצמית בירושלים למתמודדים עם קשיים נפשיים צעירים (עד גיל 30). ראיתי שלאנוש יש קבוצות ברחבי הארץ אך לא בירושלים. אשמח אם תוכלו להפנות אותי לקבוצה שכזו בירושלים. תודה

04/01/2011 | 07:06 | מאת: ענת תנעמי

יעל שלום רב וברוכה הבאה לפורום, לצערי אינני מכירה קבוצה כזו כפי שאת מחפשת. אני מציעה לטלפן למשרדי סל שיקום ירושלים ולשאול שם. להלן הקישור לאתר משרד הבריאות בו יש את מספרי הטלפון של המחוזות השונים: http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=10&catid=29&pageid=144 בהצלחה ענת

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה