מהו התהליך לפתיחת הוסטל שיקומי לנפגעי נפש

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

27/12/2010 | 17:03 | מאת: רחל

הייתי מעוניינת לקבל חומר על התהליכים לפתיחת הוסטל לנפגעי נפש. תודה רחל

28/12/2010 | 06:52 | מאת: ענת תנעמי

רחל שלום וברוכה הבאה לפורום, תהליך פתיחת הוסטל מתחיל במשרד הבריאות. כאשר משרד הבריאות מזהה צורך להוסטל מסויים באיזור מסויים הוא מפרסם מכרז. מי שמעוניין לפתוח הוסטל נענה למכרז ומי שנבחר מהחברות שפנו למכרז פותח בסופו של דבר הוסטל. מכרזים מתפרסמים מעת לעת באתר של משרד הבריאות. להלן קישור למכרזים באתר משרד הבריאות: http://www.health.gov.il/michrazim/default.asp בהצלחה ענת

10/07/2016 | 01:21 | מאת: מעוניין לפתוח הוסטל

פתיחת הוסטל לנפגעי נפש

14/02/2018 | 12:06 | מאת: דוד

איך מבינים את מערך התגמול בהתנהלות הוסטל, כיצד ניתן לדעת?

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה