הנחה באגרת רשיון הרכב לנכה על רקע נפשי

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

25/12/2010 | 20:06 | מאת: EL

בס"ד שלום לכם אני כנכה ובנוסף גם על רגע נפשי(מטופל מצבי יציב מקובל בחברה מתפקד באופן עצמאי לחלוטין איני נוטל תרופות כבר שנים ועפ"י הוראתו של הפסיכיאטר הישיר שלי)האם אני זכאי לקבל הנחה באגרת רשיון הרכב ? שאלה נוספת אני מעוניין לעבוד כנהג מונית האם הדבר אפשרי? תודה EL

27/12/2010 | 07:40 | מאת: ענת תנעמי

EL שלום רב וברוך הבא לפורום, היות ואינני יודעת לענות על שאלתך אני מצרפת קישור לאתר של משרד התחבורה ומציעה לך לנסות לברר שם (או לחילופין טלפונית): http://he.mot.gov.il/ (יש להשתמש ב"העתק" "הדבק" בשורת הכתובת). בהצלחה ענת

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה