שאלה על חוק לרון

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

22/12/2010 | 13:27 | מאת: מלי

שלום יש לי שאלה לגבי החוק החדש - חוק לרון. פעם , אם אדם היה עובד משרה מלאה, ומרוויח 4000 שקלים, אחרי 6 חודשים הקצבה היתה מתבטלת. הבנתי שאחרי חוק לרון המצב שונה, לטובת נפגעי הנפש. אפשר להסביר במה דברים השתנו?

24/12/2010 | 15:26 | מאת: ענת תנעמי

מלי שלום וברוכה הבאה לפורום, לצערי, אינני יודעת לענות על שאלתך. את יכולה לבדוק באתר של הביטוח הלאומי או לחילופין לנסות לברר בטלפון. להלן קישור למידע על החוק באתר של הביטוח הלאומי: http://www.btl.gov.il/About/news/Pages/ArchiveFolder/2009/laronCampain.aspx שבת שלום ענת

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה