תיאום מס כאשר פגוע נפש מתחיל לעבוד ב..

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

15/12/2010 | 23:44 | מאת: חלי

היי אני מקבלת קיצבת נכות+ סיוע בשכ"ד.. אני כרגע בתקופה של חיפוש עבודה (בשוק החופשי,לא עבודה נתמכת) כאשר אמצא עבודה ואצטרך למלא טופס 101, אילו פעולות עליי לעשות כדי שלא יורידו לי הרבה במס וכו וכו ?????? שואלים בטופס 101 האם אני מקבלת הכנסה נוספת קיצבה וכו.. אשמח לכל פיסת מידע אפשרית ומלאה ככל הניתן לילה טוב

16/12/2010 | 09:09 | מאת: ענת תנעמי

חלי שלום וברוכה הבאה לפורום, קודם כל אני מאחלת לך הצלחה בתהליך החיפוש. אני מקווה שתמצאי עבודה כפי רצונך וכישורייך. כאשר ממלאים טופס 101 יש להצהיר על הקיצבה שאת מקבלת. אני לא חושבת שאת נשאלת לגבי סיוע בשכ"ד. בתחתיתו של הטופס את גם צריכה לחתום על כך שהצהרת על פרטים נכונים. לא נראה לי שיש ברירה אלא לדווח דיווח אמיתי. נשמח לשוב ולפגוש אותך בפורום ולשמוע איך הדברים מתקדמים ענת

16/12/2010 | 11:39 | מאת: חלי

היי שוב אוקיי אז אני מצהירה שאני מקבלת קיצבה, ומה הלאה?? אני רוצה לקבל עוד מידע לגבי.. כמה מורידים לי מס?מה זה אומר מבחינת זה שאני גם עובדת וגם מקבלת קיצבה? אני רוצה להבין את כל הנושא הזה.. כל מה שצריך לדעת בעצם סופ שבוע טוב

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה