מידע על שיקום

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

15/12/2010 | 15:58 | מאת: אלון

שלום אני הגשתי בקשה לשיקום מה שכן אני לא יודע מה הם יכולים להציע לי הצפיות שלי זה להשתלב במקום עבודה נורמטיבי אם התיחסות לרמת השכלה שלי מישהו יכול לשפר לי על תהליך שיקום שהיה לו

16/12/2010 | 09:06 | מאת: ענת תנעמי

אלון שלום רב וברוך הבא לפורום, זה משמח לשמוע שאתה בפתחו של תהליך שיקום. יש משהו מרגש בעיני בהתחלה של תהליך ויחד עם זה זה מעורר הרבה שאלות. השארתי את שאלתך פתוחה כדי שאולי מישהו מגולשי הפורום יתייחס וירצה לספר לך על תהליך שעבר. היות וזה לא קרה אני מתייחסת לשאלתך. נשמע שיש לך ציפיות די ברורות מהתהליך. יש אפשרות באמצעות שרותי השיקום להשתלב במקום עבודה בשוק החופשי. אם אתה רוצה לספר על עצמך מעט יותר אולי אוכל לתת לך יותר פרטים. בינתיים שיהיה בהצלחה ונשמח לשמוע ממך שוב בפורום ענת

16/12/2010 | 13:29 | מאת: אלון

אני בחור מאוד אינטליגנטי ויש פער גדול ביין היכולות שלי למה שמתרחש בשטח. אני בוגר תואר ראשון במדעי החברה, והייתי רוצה לעבוד במשהו שיהלום את כישורי עזבתי את הביית לשנה אך חזרתי עקב חובות כספיים ואי מציאת מקום עבודה הולם ויציב השאלות שלי בקשר לשיקום הם האם אני יכול למצוא לאור הנתונים מקום בשוק הפתוח בעזרת השיקום מקום שיהלום את כישורי ואת אשכלתי אני די חושש להשאר במצב הזה להמון שנים, בנוסף יש לי גם קורס במחשבים שגם בו לא מצאתי עבודה אשמח אם מישהו מיקצועי יסביר לי על מסלולי השיקום השונים תודה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה