צרכנים נותני שירות

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

12/12/2010 | 14:46 | מאת: בנ"י

האם ידוע לכם אם יהיה השנה קורס צנ"ש? שנה שעברה פורסם כאן. תודה.

12/12/2010 | 16:57 | מאת: בני כהן

בנ"י שלום, נכון להיום לא ידוע מתי יפתח קורס "מצרכנים לנותני שירות" הבא. במידה ואתה מעונין להיות צרכן נותן שירות אין צורך לחכות לקורס הבא. נכון להיום, ניתן להצטרף לתוכנית "צרכנים נותני שירות" ולהתחיל לעבוד כצרכן נותן שירות ללא קורס וללא ניסיון קודם בעבודה שיקומית. תהליך ההתמקצעות הוא חלק מתוכנית הליווי ונעשה בכמה צורות : 1. ימי השתלמות ייחודיים של התוכנית. 2. למידת עמיתים במסגרת קבוצת עמיתים של התוכנית. 3. כחלק מהליווי הפרטני שהוא ליווי תעסוקתי מומחה (לתחום זה). במידה ואתה מעוניין לבדוק את האפשרות להצטרף לתוכנית "צרכנים נותני שירות" אתה מוזמן להתקשר למשרדי התוכנית בטל. : 09-7656475 , או לפנות אלי במייל : [email protected] בהצלחה, בני כהן רכז הסברה תוכנית "צרכנים נותני שירות"

14/12/2010 | 06:21 | מאת: אייל

שלום בני . מה שלומך .? האם תוכל להרחיב על נושא זה ועל אפשרויות התעסוקה זו עבורי . כלומר זה מתאים לכל מתמודד ? תודה ויום-טוב אייל

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה