ויש עוד נושא מאוד מבלבל

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

04/12/2010 | 07:15 | מאת: שני

בשכר דירה. אם רוצים עזרה בשכר דירה.מספיק שיהיה סל שיקום?או צריך כבר אחוזזי נכות?? האם פונים דרך שיקום?דרךעמידר?או? האם יש כמה גופים לפנות דרכם?

05/12/2010 | 08:22 | מאת: ענת תנעמי

שני שוב בוקר טוב, לגבי שכר דירה: הנושא אינו קשור לסל שיקום. לכל מי שיש 75% אי כושר ומעלה יש זכאות לקבל סיוע בשכר דירה. דהיינו צריך אחוזי נכות ואי כושר מן הביטוח הלאומי. הסיוע מתקבל ממשרד השיכון דרך שלוש חברות שעוסקות בכך: עמידר, מתן-חן ומ.ג.ע.ר. כדי לקבל את הסיוע צריך להגיע לסניף של אחת החברות עם תעודת זהות, אישור על אחוזי אי הכושר וחוזה שכירות. אני מקווה שעכשו הנושא כבר לא מבלבל יום טוב ענת

05/12/2010 | 10:28 | מאת: שני

אז מדוע פונים גם לבנק למשכנתאות בעזרה לשכר דירה?

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה