תודה על התגובה אבל.....

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

04/12/2010 | 06:55 | מאת: שני

אני הבנתי שעל מנת לקבל סל שיקום אני לא צריכה להמתין שהטפסי ביטוח לאומי לקבלת קצבת נכות.יתקבלו. ושאני יכולה לתת חוות דעת של פסיכיאטר שמאשר שיש לי 40 אחוז ולהעביר את הטפסים למחלקת שיקום ולקבל סל שיקום.נכון? הבנתי שאפשר להביא פסיכיאטר לא דווקא מהרשימה שירשום זאת.אלא הפסיכיאטר שלי? הלינק שהוספתם לא הצלחתי להעתיק אותו.לא ניתן להוסיף לינק שניתן ללחוץ עליו כקישור או לרשום אחר?

05/12/2010 | 08:18 | מאת: ענת תנעמי

שני בוקר טוב, כדי לקבל אישור על 40% נכות את יכולה לפנות רק לפסיכיאטרים שמצויינים ברשימה. לא לפסיכיאטר אחר. אין אפשרות בפורום שלנו להעלות קישור לחיץ. את יכולה פשוט להכנס לאתר שנקרא "כל-זכות" ולמצוא שם את רשימת הפסיכיאטרים. יום טוב ענת

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה