שלום אני מתן מתמודד בבריאות הנפש

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

03/07/2006 | 17:03 | מאת: מתן

ומתעניין בתחום אשמח לעזור ולייעץ לכל אחד בפורום או באופן פרטי בשיחה דרך מסנגר או איסיקיו יש לי הרבה לתת מעצמי ידע בשיקום בארץ והרבה נסיון כמעט בכל התחומים בין כלקוח ובין כנותן שירות צרו קשר אשמח לייעץ

04/07/2006 | 21:51 | מאת: גלית קלמנזון

שלום מתן, ברצוני להודות לך על הצעתך הנדיבה. ברצוני לשאול עוד לגבי הנסיון שלך, בעיקר כנותן שירות, למה הכוונה? גלית קלמנזון

05/07/2006 | 14:36 | מאת: מתן

עשיתי קורס של סוקרי איכות במערך של הסל שיקום אני ממתין לעבודה בזה אחרי קורס ל שמונה חודשים בעבודתי אני כבר הגעתי ואגיע עוד להרבה מקומות שיקומיים לדבר עם מי שמקבל את השירות שם . במסגרת הקורס למדנו די הרבה על השיקום כמעט מכל הנפשות הפועלות בתחום בארץ הידע שלי די גדול ואני רואה את עצמי ואת עתידי בתחום בריאות הנפש שהקורס ועוד כמה התנדבויות שעשיתי זה רק מקפצה כיום בינתיים אני עובד בדוכן של עמותת שכולו טוב שם אני גם עובד עם מתמודדים" ומתחקר" אני אוהב להקשיב ולתת עצות אני ממש טוב בזה ולכן הצעתי את עזרתי פה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה