החזרת רשיון נהיגה שנשלל מפגוע נפש

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

01/12/2020 | 18:18 | מאת: אמיר

חברי - פגוע נפש מזה 10 שנים, שנשלל ממנו רישיון נהיגה טוען כי הרישיון לעולם לא יוחזר לו למרות שניגש מידי שנה לוועדה במשרד הבריאות/תחבורה. האם היו מקרים בעבר שמוכחים אחרת. כלומר האם היו מקרים בהם הוועדה החליטה להחזיר רישיון לאחר שנשלל מפגוע נפש ?

05/12/2020 | 21:56 | מאת: מני

רגע, חבר שלך יודע בכלל שאתה קורא לו "פגוע נפש"? אולי לפני שמבררים בעניין טכני, כדאי שנלמד לכבד את הזולת ולא לכנות אותו בכינויי גנאי? במיוחד אם זה חבר(?) שלנו...

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה