מחפשת מרצה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

09/05/2006 | 20:21 | מאת: עידית

אני עו"ס שעובדת עם נפגעי נפש ורציתי לשאול האם מישהו מכיר מרצה שיוכל להרצות בנושא של התמודדות משפחות עם בני משפחה נפגעי נפש .

09/05/2006 | 21:31 | מאת: גלית קלמנזון

עידית, אני מציעה שתאמרי לאיזה אזור בארץ את מחפשת, זה יעזור לנו לעזור לך. גלית קלמנזון

14/05/2006 | 21:27 | מאת: עידית

לאזור חדרה

29/03/2011 | 13:27 | מאת: בדוי

אוכל להפנות אותך למרצה מעולה תפני אלי במייל [email protected] בברכה, ברק.

25/12/2013 | 01:33 | מאת: אלחרר רחלה

אני מתמודדת הנמצאת בתהליך שיקום בתכנית יוזמה.תכנית שמסייעת לנפגעי נפש לעבוד בשוק החופשי. אני מרצה בנושא נפגעי נפש. הרצאה בלווי סיפור אישי שמתאימה לכול תחומי נפגעי הנפש כולל משפחות של.. אשמח אם תצרו איתי קשר תודה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה