מחפשת הוסטל: דירה לצעירים

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

07/06/2020 | 12:30 | מאת: נינה

בני בן 30. גר בתל אביב כבר 3 שנים בדירה מוגנת של אנוש עם שותף. הוא לא מצליח לבצע פעולות בסיסיות ולכן יש מחשבה להעביר אותו להוסטל. זקוקה להמלצות לדירות צעירים , רצוי באזור המרכז. מתאמת הטיפול נתנה המלצה על דירה אחת בלבד ואני רוצה לדעת אם ישנן אופציות נוספות.

שלום, תכתבי בגוגל חוברת שירותים סל שיקום תל אביב ותמצאי את כל שירותי הדיור כולל הוסטלים באיזור. יש מספר רב של הוסטלים בתל אביב. לחברת קידום יש הוסטל בשם "בית אביב" שיש בו גם אוכלוסייה של אנשים צעירים. נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה