סל שיקום זמן המתנה וכו

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

04/01/2020 | 22:18 | מאת: אני

ברצוני לדעת שאלה קצת עניינית: הגשתי בקשה לסל שיקום והזמינו לי פגישה במקום, השאלה שלי היא כמה זמן לערך מזמן הפגישה עד ההחלטה אורך? כלומר כמה זמן אני צריכה לחכות עד התשובה השלילית או החיובית? וכמה זמן אחכ אני יכולה לממש את האפשרויות כמו דיור מוגן? אני פשוט צריכה דחוף דיור מוגן ואני מחכה שיאשרו לי אני רוצה לדעת כמה זמן בערך אני אצטרך לחכות מהפגישה עד שאני אוכל להגשת לדיור מוגן?

שלום התשובה ניתנת במקום בזמן הוועדה. ייתכן זמן קצר בשביל לקבל אישור בכתב...אך היישום יתכן ממש בסיום הוועדה בהצלחה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה