הוסטל למתמודדת נפש עם סל שיקום

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

01/09/2019 | 11:50 | מאת: מיכל

מחפשת הוסטל באזור הצפון, עבור אישה בת 71 המאושפזת כרגע בשער מנשה. כל מה שמצאתי באינטרנט מיועד לצעירים יותר. האם תוכלי להכווין אותי? בתודה.

שלום אכן ההוסטלים של סל שיקום מיועדים לרוב לאנשים עד גיל 60 בערך. אין לי היכרות עם האשה אך לרוב בגילאים האלה מפנים כבר לבתי אבות לפי רמת תפקוד יש גם בית אבות לעצמאיים דרך הרווחה. צריך לקחת בחשבון שרמת התפקוד הנדרשת בהוסטל היא מאוד גבוהה וגם מבחינ חברתית האוכלוסייה היא הרבה יותר צעירה. בנצלחה נהורה נהורה [email protected]

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה