מתחתנת האם בעלי שהוא לא נפגע נפש יכול לגור איתי בקהילה תומכת

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

08/03/2019 | 20:53 | מאת: שיר

אני נפגעת נפש אני מתחתנת עם בחור שלא נפגע נפש האם הוא זכאי לגור איתי בקהילה תומכת ללא אישור נכות?

שלום לדעתי הוא לא יוכל לגור איתך בדירה של הקהילה ולא לקבל שירותים של הקהילה אך אם תשכרו דירה בסמיכות לקהילה יתכן ויתנו אישור חריג שאת תמשיכי לקבל שירותים של הקהילה. אבל הפיתרון הכי מתאים הוא לקבל דירות של דיור מוגן לבודדים בבית לאחר שתשכרו דירה. בנצלחה נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה