קהילה תומכת דיור מוגן וכו

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

03/02/2019 | 17:00 | מאת: גל

לפורום שלום רב בת 32 משתחררת בקרוב מאשפוז היה לי שנים רבות שירות של דיור מוגן לבודדים הייתי רוצה לקבל מידע על קהילה תומכת מה ההבדל ביניהם וכו אני בשלב של מחשבות על אחרי האשפוז על מנת להתאים לי מסגרת שתתאים לי ולא "תקלקל אותי" בברכה

שלום בקהילה תומכת השירות הוא יותר אינטנסיבי אך עדיין ניתן בדירות כך שמצד אחד את יכולה לשמור על הפרטיות שלך ולבחור את רמת המעורבות שלך עם שאר חברי הקהילה ומצד שני לקבל שירות יותר אינטנסיבי שיעזור לך להתקדם. בהצלחה נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה