לא יכול יותר ישפיתרון ???

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

16/01/2019 | 22:45 | מאת: אייל

שלום !! התרופות אותם אני נוטל במיוחד הלפונקס מאוד מגבילים אותי . לדוגמא איני יכול להרשות לעצמי לישון מאוחר כי למחורת קשה לי לקום . איני יוצא בלילה . סובל מעצירות חזקה . פשוט נמאס לי . אשמח לרעיונות .. תודה ולילה טוב

שלום לכל טיפול תרופתי יש יתרונות וחסרונות אני בטוחה שניסית עוד תרופות ואם עוד לא אז אתה יכול יש כיום מגוון נרחב של תרופות אבל לכולן יש תופעות לוואי. אתה היחיד שיכול להחליט מה אתה מעדיף תוך התייעצות עם פסיכיאטר כי אתה חווה עת החתרונות והחסרונות של הטיפול. בהצלחה נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה