חווה שיקומית לאנשים צעירים

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

26/08/2018 | 15:13 | מאת: אסנת

שלום מחפשת חווה שיקומית עם לינה לאיש צעיר אחרי צבא שסובל מפוסט טראומה מורכבת. מקום שבו יש מענה רגשי משולב עם עבודה. מקום בסגנון "מלכישוע" תודה

27/08/2018 | 12:50 | מאת: רוזי

מניסיון אישי , גרתי שם כמה שנים, יש את "חירם" בקיבוץ הרדוף. זה מרכז שיקומי למתמודדי נפש, ואחד מהערכים הכי חשובים שלהם זה עבודה. אחד מהתחומים שיש זה חקלאות. ממליצה מאוד לברר ולנסות

28/08/2018 | 18:37 | מאת: נעה

אשמח גם לשמוע על מקום כזה, אני עצמי מתמודדת עם פוסט טראומה מורכבת ופחות התחברתי לחירם שבהרדוף, מחפשת מקום בטבע שייתן לי את המענה והמזור.

16/09/2018 | 19:35 | מאת: איתמר

אשמח גם לשמוע אם יש מקום כמו כפר איזון או כל דבר בסגנון תודה!

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה