לגבי סל שקום וקצבת בטוח לאומי

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

22/11/2017 | 13:36 | מאת: גאולה עכשיו

שלום רב לפני 11 שנה הייתי מאושפזת בגין מחלה נפשית שהיתה לי. שנתיים לאחר מכן הגשתי בקשה ואני ברוך ה מקבלת קצבה מבטוח לאומי. אחרי 6 שנים שהייתי מטופלת באופן עקבי כולל כדורים הפסקתי על דעת עצמי כי הרגשתי שהפסיכאטרים רק דוחפים לי כדורים מבלי להקשיב לבעיות שלי ולכן הפסקתי. אני רוצה לחזור לקבל סל שקום אבל אני פוחדת שהם יכולים לגרום לבטוח לאומי להפסיק לי את הקצבה בגלל שאני לא מטופלת ולא לוקחת כדורים ב"ה. למרות שאיני יציבה ככ בחיים ולא מצליחה להסתדר בעבודה. האם בטוח לאומי יכולים להפסיק לי הקצבה אם יגלו שאיני נוטלת כדורים? האם סל שקום יכול לממן לי למודי מוזיקה? תודה מקרב לב

26/12/2017 | 18:21 | מאת: חולה מהעבר

מציע לעבור שיקום בפרויקט של אוניברסיטת בוסטון Bu Recovry Program כל מה שקשור לביטוח לאומי הינו בגדר הונאה ,תוך רמיסה של האנוש.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה