דיור להשכרה במסגרת סל שיקום

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

12/11/2017 | 20:54 | מאת: בבעיה

אני מאובחן בסכיזופרניה פרנואידית. מקבל קצבת נכות מלאה כמה שנים. הרבה זמן לא מטופל. כרגע מנסה לחזור לחברה. האם בסל שיקום מקבלים דירות במחירים נוחים? לא מצליח למצוא דירה. לא רוצה לגור בהוסטל. רק למצוא דירה במחיר סביר. אפשר גם עם אנשים אחרים במצבי, אבל לא במסגרת של הוסטל, רק בדירה רגילה. מה האפשרויות? למי לפנות? מאוד בלחץ. תודה

שלום במסגרת סל שיקום יש שירות שנקרא דיור מוגן. זה דירת שותפים שכולם מתמודדים עם מגבלה פסיכיאטרית. שכר הדירה והחשבונות מתחלקים בין הדיירים ויש סיןע בשכר דירה ממשרד השיכון. בהצלחה נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה