בנוגע לקצבת נכות נפשית

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

12/09/2017 | 18:28 | מאת: מיכל

שלום...אשמח לדעת אם אני מוציאה נכות נפשית יש השלכות שליליות בעתיד?..כגון ילדים,עבודה,או לקיחת רישיון נהיגה קיים?..והאם אפשר לבטל את זה למקרה שאתחרט?

20/09/2017 | 01:20 | מאת: עדית

יפתי מה זה "מוציאה נכות נפשית" ? את מדברת כאילו מדובר בלהוציא גימלים בקצין העיר חחח... בכל מקרה יכולים להיות לזה השלכות ואפילו השלכות חמורות ! למה לך להכניס ראש בריא למיטה חולה ? תיוג פסיכיאטרי זה דבר שיכול לפגוע בחיים שלך ובעתיד שלך בהחלט ! בתעסוקה, במשפחה...את בטוחה שזה מה שאת רוצה ? שתדעי לך שלא משחקים בדברים האלה מאמי !

17/02/2019 | 10:06 | מאת: מירי

אילו השלכות חמושורת יכולות להיות? אם יש בעיה אמיתית, וחייבים עזרה?

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה