המתנה לרכזת סומכות לטלפון

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

15/08/2017 | 02:38 | מאת: ורד

קיבלתי אישור לשירותי סומכות לפני כחודשיים וחצי, התקשרתי והשארתי כמה הודעות לרכזת סומכות והיא עדיין לא חזרה אליי, לי אישית זה נראה מוזר. האם זה באמת לוקח כל כך הרבה זמן לעמותות להחזיר שיחה למשתקם? או שזה באמת עיכוב חריג? האם ניתן במקביל לפנות גם לעמותות נוספות להעביר פקס עם פרטים שלי ל4-5 עמותות ופשוט להתחיל עבודה עם העמותה שתמצא לי סומכת הכי מהר? האישור לשירות מסתיים בדצמבר.

שלום, אני חושבת שצריך לקחת בחשבון שעכשיו אוגוסט והרבה אנשים בחופש. אבל לשאלתך מותר לך לפנות לכמה עמותות במקביל ולבחור את השירות הכי טוב בענייך. בהצלחה נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה