מחפשים הוסטל כוללני 24/7 מומלץ.

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

08/06/2017 | 10:43 | מאת: אלי

מחפשים הוסטל כוללני 24/7 מומלץ. עבור נכה צהל 70% נפשי בן 52 אזור מרכז ברדיוס פ"ת. ק.אונו , או גוש דן השרון וכו' אפשר לקבל המלצת להוסטל שבפיקוח מ. הבריאות?

שלום, באתר של פרויקטים שיקומיים תמצאי הרבה מאוד הוסטלים כוללניים כולם טובים כולם מפוקחים ע"י משרד הבריאות ועובדים בשיתוף פעולה מלא עם משרד הביטחון מזה שנים רבות. תוכלי למצוא מידע באמתר אנטרנט www.kidumpro.co.il u www.shelpro.co.il באיזור המרכז יש בתל אביב בית אביב , בית נוגה , ובאשדוד ליד הים ובית כנרת. בברכה, נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה