לכמה זמן תקף האישור?

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

18/01/2017 | 11:14 | מאת: עצוב

שלום, אני חושב שהועדה היתה לי ביוני 2016. לא השתמשתי בשירותים. ולצערי לא עונים לי בטלפון של סל שיקום ולא חוזרים אחרי השארת הודעות בתא קולי. 1. איך אני יכול למצוא את מספרי ההחלטה? 2. לכמה זמן תקף האישור של הועדה? ואם הועדה היתה בת"א, האם אני יכול לקבל שירותים בעיר אחרת (הכוונה לנהריה למשל)? אשמח מאוד לתשוובה !! תודה רבה

שלום, אכן הבעיה של קושי בזמינות משרד סל שיקום ידוע ומספרי החלטה יש רק אצלם וכתוב על האישור עצמו. אם תכתוב לי מייל אישי מדוייק אנסה לעזור לך למצוא את מספרי ההחלטה. האישור תקף לשנה כלומר עד יוני 2017, אפשר לקבל את השירותים שאישרו לך בכל מקום בארץ גם בנהריה. בהצלחה נהורה [email protected]

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה