מי שחיי עם ההורים , גם לכם אמא או אבא נוגע בקצבה שלכם?

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

09/01/2017 | 22:57 | מאת: סתם

שלום , אני בן 22 אמא שלי החליטה שברגע שאקבל קצבה אני יעביר לה 1500 שקל מתוך 2500 מדי חודש כדי שלא אבזבז סתם כסף(היא לא חוסכת לי ) ובגיל 19 בערך אשרו לי את הקצבה והיא לקחה לי את כל המענק שקבלתי בטענה שלא שלמתי לה כל התקופה מגיל 18 עד 19. תודה. האם זה חריג מה שאמא שלי עושה ?

שלום, אני לא יודעת אם זה חריג או לא .... אבל אני יודעת שזה לא חוקי הקצבה היא שלך בלבד על שמך במידה ואמא שלך לא מקבלת הקצבה מטעם ביטוח לאומי או אפוטרופוס עליך אתה יכול בקלות למלא טופס בביטוח לאומי בכדי שהקצבה תכנס לחשבון בנק אישי שלך ואז במידה ויהיה הסכם בינך לבין אמך שאתה משלם לה עבור דברים מסויימים תשלם אבל היא לא יכולה לקחת... אתה צריך להסכים ולתת זה בחירה שלך נהורה

10/01/2017 | 09:32 | מאת: סתם

הקצבה נכנסת לחשון הבנק שלי אבל אני מעביר לה 1500 לחשון בנק שלה.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה