ירידה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

23/12/2006 | 19:46 | מאת: לאחר ניתוח

שלום רב, אני לאחר 7 חודשים מניתוח שרוול וכמויות האוכל רק גדלות וגדלות..אני מצליח לאכול ממש ארוחה שלא הייתי אמור להיות מסוגל...האם זה הגיוני? האם יכול להיות כי הקיבה התרחבה שוב עד כדי כך? אשמח לתשובה מהירה

24/12/2006 | 09:02 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

שלום לאחר ניתוח שרוול קיבה,יש התרחבות קטנה של הקיבה, על מנת שנוכל לאכול גודל ארוחה סביר ולהרגיש תחושת שובע לאורך זמן,לא ברור על פי השאלה מהי כמות המזון שאתה מצליח לאכול בארוחה אחת והאם אתה ממשיך לרדת במשקל, בנוסף רצוי להקפיד להמשיך לשמור על ההנחיות לדוגמה לא לאכול ולשתות ביחד על מנת לא להגדיל את נפח הקיבה וכן להמנע ממשקאות מוגזים, אני ממליצה לך לקבוע תור אלינו אפילו לפגישה חד פעמית על מנת לבדוק את הפרטים הנ"ל, אם ברצונך להצטרף אלינו לקבוצת תמיכה לאנשים לאחר ניתוח הינך מוזמן בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח