לרזוותתתת

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

05/04/2006 | 15:53 | מאת: שולה

אני לא שמנה... אבל לאחרונה שמנתי הרבה.... ואני מאווד רוצה להוריד.... איך עושים את זה? איך מפסיקים את מעגל הקסמים ששמו- לאכול?? אני צכה דחוווףףף דיאטה טובה.... תודה...

06/04/2006 | 16:25 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לשולה שלום ביקשת דיאטה טובה דיאטה טובה אמורה להתאים לך באופן אישי, למשקלך,גובהך, סדר היום שלך, רמת הפעילות הגופנית שלך ועוד פרמטרים נוספים. זה לא יהיה מקצועי מצידי לתת לך תפריט אישי דרך הפורום.

06/04/2006 | 20:02 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

שולה היקרה, כולנו מתמודדים יום יום עם השמירה על המשקל. הפתרון הוא שינוי הרגלי החיים: עיסוק יום יומי בספורט, התנזרות ממאכלים משמינים וממשקאות ממותקים. אנא הכנסי ללינק המצורף כדי לצפות בכתבת הוידאו של מירית הדיאטנית: http://hashmana.com/inner_page_3.asp?articleID=101 כתבות נוספות שיענינו אותך נמצאות בערוצי הדיאטה, פסיכולוגיה וספורט באתר מלב"י. בהצלחה.

10/04/2006 | 19:46 | מאת: מאי לי

80% מהמזון צריך להיות מים . 20% מהתזונה צריך להיות סיבים . האוכל צריך להיות קצת חמן=וץ, וחייב להיות בו מתוק . אם אוכלים חלבונים חייבים אנזימים . לכל הדגנים והבשר, להוסיף משהו ירוק . הגוף מייצר חלבונים ושומנים ובתזונת תינוק יש עד 1% חלבון וחצי מזה שמן...מה שקיים ברוב הפירות - אבל הדרך לשם ארוכה, מסתבר ! ...אני צריך לסיים עכשיו ! בהצלחה לכולם !

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח