עצירת ירידת המישקל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

22/12/2006 | 13:41 | מאת: מנותחת

היי מירית עברתי כליפני שבוע ניתוח שרוול בקיבה בארבעת הימים הראשונים רזיתי ארבעה ק"ג ביום החמישי חזרתי לאכול ע"פ התפריט שנתת לי העלתי כחצי ק"ג ועכשיו המשקל שלי נעצר .מה את מציעה לעשות על מנת שאוכל להמשיך לרדת?תודה

23/12/2006 | 09:14 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אל דאגה, את תמשיכי לרדת במשקל. רצוי להישקל אחת לשבוע כדי לצפות במגמה, הירידה היא איטית ומצטברת ונמשכת כשנה.אנא המשיכי לפי התפריט שניתן ופגישתך הבאה עם מירית נתקדם עוד שלב.לא לשכוח להתחיל ולבצע פעילות גופנית כמו הליכה מידי יום.בהצלחה רבה,ד"ר אסנת רזיאל

23/12/2006 | 16:31 | מאת: מירית - דיאטנית מלבי

כפי שדר´ רזיאל ציינה, אל דאגה ואין צורך להשקל כל יום,יתכן שצבירת נוזלים ביום מסויים גורמת למעט עליה במשקל, אך אפקט הירידה במשקל הינו מצטבר, המשיכי לשמור על ההנחיות שניתנו לך, הקפידי לשתות מספיק נוזלים ביום והתוצאות לא יאחרו לבוא

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח