ירידה מאוד איטית

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

19/12/2006 | 15:10 | מאת: רוני

שלום רב , נותחתי לפני קצת יותר מ5 חודשים, בניתוח טבעת . מאז ירדתי 13 קילו , כשבעצם הירידות המשמעותיות היו בשבוע שלאחר הניתוח , ובימים של הסגירות . אני סגורה כיום על 6.5 , ובאמת אוכלת מעט, בנוסף מתעמלת כ 3 פעמים בשבוע -בתעמלות אירובית.ומקפידה על שתייה. חייבת להודות שאני מרגישה די מתוסכלת מכך. שוקלת כיום 94.על 1.6 ס"מ . אשמח לשמוע דעתך.

19/12/2006 | 18:01 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

רוני שלום רב, הירידה שלך נהדרת. ירדת כבר 30% מעודף המשקל ועשית זאת תוך 5 חודשים בלבד, כל הכבוד. חשוב מאד להמצא במעקב דיאטנית ולהתמיד בפעילות הגופנית. הירידה תהא איטית וזהו המתכון להצלחה.נסי לבצע מידי יום 1/2 שעה של פעילות אירובית כמו הליכה, שחיה, ריקוד, אופניים.בהצלחה, ד"ר אסנת רזיאל

25/12/2006 | 19:16 | מאת: מירית דיאטנית מלבי

לרוני שלום כפי שציינה דר´ רזיאל הירידה שלך במשקל טובה, יחד עם זאת אני מבינה את התסכול שלך והרצון להמשיך לרדת במשקל, יש צורך לזכור שהירידה במשקל כעבור חמישה חודשים היא איטית יותר והמטרה לרדת כ-2 ק"ג בחודש, אני מציעה לך לבצע בדיקות דם ,לרשום מספר ימים יומן אכילה, כלומר לפרט את הכמויות וסוג המזון שאת אוכלת במשך היממה, קיבעי תור לדיאטנית שתוכל לבדוק האם סוג המזון והכמות מתאימים לנתונייך, בנוסף הינך מוזמנת להצטרף לקבוצת תמיכה שלנו למנותחי קיצור קיבה, המפגשים יחלו בתחילת ינואר לפרטים נוספים ניתן להתקשר לטלפון 5228088 בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח