שאלה...

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

18/12/2006 | 17:19 | מאת: אפרת

שלום. שמי אפרת ועברתי ניתוח של הטבעת לפני כ - 9 שנים. הרזתי כ 47 ק"ג......אך הייתי דוחפת אוכל. אני אכלנית כפיתית, מכורה ואין לי שליטה עצמית דחפתי אוכל והקאתי, דחפתי והקאתי... והטבעת נסתמה והייתה שם דלקת. במשך יממה לא הצלחתי להכניס נוזלים ולא מזון. המנתח החליט להוציא את הטבעת כי פחד מסיכונים נוספים (הייתי בתחילת הריון שני) שאלתי היא: האם הניתוח של השרוול.... יעזור לי ? בשנתיים האחרונות אני סובלת מדיכאון וחוסר תפקוד. ברור לי כי הרזיה לא תפתור את כל בעיותי אך אם אפשר לפתור אחת לפחות... למה לא ? אשמח לתשובה חג אורים שמח אפרת

18/12/2006 | 21:37 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

ניתוח שרוול קיבה וניתוח מעקף קיבה יאפשרו לך תחושת שובע והגבלת כמות המזון ויביאו לירידה המיוחלת במשקל. אנא קבעי פגישת התיעצות עימי בטלפון 035228088 . יחד נבחר את הניתוח המיטבי עבורך. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח