שתיית מים

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

10/12/2006 | 11:00 | מאת: ענבר

אני בשנות השלושים לחיי,יש לי משקל עודף ואני מבצעת דיאטה. אני מכריחה את עצמי לשתות כ-2 ליטר מים ביום לעיתים הם מתפרשים על מהלך כל היום ולפעמיים אני שותה את כל הכמות במשך כ-שעתיים. א. האם 2 ליטר זה מספיק? ב. האם זה בסדר לשתות את המים רצוף במשך שעתיים ואח"כ לא לשתות בכלל?

11/12/2006 | 20:36 | מאת: מירית דיאטנית מלבי

לענבר שלום אכן רצוי לשתות 2 ליטר מים במהלך היום, רצוי שהשתיה תהיה לאורך היום ולו רק בגלל הקניית הרגלים נכונים ולתהרגל להרגיש את תחושת הצמא שלעיתים אובדת לנו, לא ידוע לי על נזק כלשהו בשתית 2 ליטר במהלך שעתיים, אך השתדלי לפרוס את השתיה לאורך היום בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח