עבודה בהשמנה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

04/04/2006 | 14:37 | מאת: תאיר

יש לי לעשות עבודה מורחבת על השמנה ודרך לעשות דיאטה היתי רוצה להיתיעץ איתך ולשאול כמה שאלות 1. איזה גילאים יותר סובלים? 2. האם דיאטה גם מסכנת את חינו? 3. האם מומלץ לעשות ניתוים מסוימים?

04/04/2006 | 22:58 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

תאיר, השמנה נפוצה בימינו בכל הגילאים, החל מהילדות ועד לזקנה. השמנה גורמת לתחלואות נוספות כדוגמת סכרת, יתר לחץ דם ומחלות לב. דיאטה מאוזנת היא פתרון יעיל ולא מסוכן לסובלים מעודף מישקל או השמנה קלה והיא יעילה כשמשלבים איתה פעילות גופנית. הניתוחים מיועדים רק לאנשים הסובלים מהשמנת יתר קיצונית, של 45 ק"ג מעל המישקל האידאלי.לכל מטופל מתאימים את הניתוח המתאים לו, לפי מחלות הרקע שלו, מידת ההשמנה שלו והרגלי האכילה שלו. ניתוח הצרת קיבה הוא הניתוח הפופולרי בישראל.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח