בקשר לניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

05/12/2006 | 22:53 | מאת: ורד

שלום אני אשה בת 46 שוקלת 137 קילו וגובהי בערך 1.67-8 אני סובלת מכאבי גב קשים ,קוצר נשימה, קשיי הליכה ומה לא? שאלתי היא: איזה ניתוח מתאים לי,אני בקופת חולים לאומית ללא ביטוח משלים כמה זה יעלה לי ? והאים הקופה מסבסדת ניתוח כזה לאנשים שהשומן מסכן את חייהם? תודה מראש ורד.

07/12/2006 | 18:30 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

ורד שלום רב, לשם התאמת הניתוח יש להעריך אותך מבחינת מחלות הרקע, אורח החיים, הרגלי האכילה. לפני ניתוח עליך להיפגש עימי ועם דיאטנית ופסיכולוגית לשם הערכה וביחד איתך נחליט על הניתוח המתאים לך. לגבי תשלום והחזרים מקופ"ח אנא התקשרי לטלי- מנהלת קשרי לקוחות של מלבי לטלפון 035228088.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח