ניתוח להרזייה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

01/12/2006 | 12:21 | מאת: שיר

יש לי BMI 37 יש לי מכבי משלים , ובשבוע הבא מתחילה עבודה חדשה אשר בה אקבל גם ביטוח בריאות. הסטוריה רפואית: לפני 11 שנים של נון הוצקינס לימפומה + DVT בעקבות הכימותרפיה (לא תורשתי). מעוניינת לקבל פרטים על הניתוח: 1. האם הניתוח מתאים לפרופיל שלי 2. כמה הניתוח יעלה לי 3. תוך כמה זמן יכולה לעבור את הניתוח 4. בכמה ימי העדרות מהעבודה מדובר (שכן מתחילה עבודה חדשה...) תודה, שיר

02/12/2006 | 17:14 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

שיר שלום רב, לפני החלטה על ניתוח יש לפגשך ולהעריך את מחלות הרקע מהן את סובלת. יש מספר ניתוחים להרזייה שתוכלי לקרוא עליהם במדור ניתוחים. קופ"ח מכבי משתתפת בכל הניתוחים. לפרטי התשלום אנא פני לטלי- אחראית קשרי לקוחות במלבי, בטלפון 035228088. אשפוז לאחר ניתוח נע בין יום ליומיים -תלוי בסוג הניתוח ובדר"כ ישנה תקופת החלמה של שבוע לפני החזרה לעבודה. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח