קסניקל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

27/11/2006 | 12:28 | מאת: מירלה

רופאת המשפחה שלי המליצה על תרופה זו כסיוע לדיאטה שהתחלתי, במיוחד כי אין לה כמעט תופעות לוואי. שמעתי שמעבר להפרעות קלות בעיכול, היו מספר מיקרים של מחלות קשות-כמו פגיעה בריקמת הריאות (היתה בנושא איזו תוכנית בערוץ 8 בטלויזיה?) וגם נזקים נוספים. האם אכן ניצפו נזקים/תופעות לואי נוספות? האם התרופה בטוחה לשימוש לכלל האוכלוסיה? למי היא אסורה או מסוכנת?

27/11/2006 | 17:24 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

קסניקל הינה תרופה בטוחה ללא תופעות הלוואי שציינת, כיון שאינה נספגת במערכת העיכול ותפקידה למנוע ספיגת שומנים במערכת העיכול. תוכלי לקרוא עוד בלינק הבא: http://www.hashmana.co.il/inner_page_3.asp?channelID=5&articleID=348

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח