טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

26/11/2006 | 18:14 | מאת: ענבל

bmu 40 האם יש סיכוי שטיפול ברדוקטיל או רוקח פורטה או כל סוג אחר של "תרופה" יכול להועיל בירידה בתיאבון (יש לציין שאני מאוד מפחדת מניתוח כלשהו) ובכל זאת מאוד רוצה לרדת במשקל ובהקדם בתודה

26/11/2006 | 18:33 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

ענבל שלום רב הבסיס לירידה במשקל הינו הרגלי תזונה נכונים ופעילות גופנית. תרופות יכולות לסייע אך אין להסתמך עליהן ללא שינוי רציני באורח החיים.נשמח ליעץ לך על האלטרנטיבות העומדות בפנייך בפגישה אישית. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח