הרזיה ועלייה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

23/11/2006 | 19:52 | מאת: סיגל

שלום. אני בת 16 והגובה שלי הוא 1.69 רזיתי לא ממזמן קרוב ל-6 קילו והגעתי למשקל של 60 קילו. הירידה במשקל נבעה מאכילה מועטה, תחליף בשר וסלט בלבד כל יום במשך 3 שבועות. לאחר ההורדה התחלתי לאכול בתפריט מסודר שהוכתב לי שכולל את כל תחליפי הבשר(אני צמחונית) וכולל ירקות, פירות, לחם מחיטה מלאה וכו`. אני משום מה לא מצליחה יותר לרדת במשקל. מדוע זה? מה אני יכולה לעשות כדי להמשיך לרדת?

25/11/2006 | 19:02 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לסיגל שלום נסי להוסיף פעילות גופנית 3-4 פעמים בשבוע כמו למשל הליכה במשך 40 דקות,יתכן שלתקופה קצרה כמו שתארת הפסקת לרדת במשקל, בגלל תהליכי חילוף חומרים שהגוף עובר בזמן דיאטה, המשיכי בתפריט המאוזן ולשמור על כללי הדיאטה ותיראי תוצאות בהמשך בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח