נודלס

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

23/11/2006 | 13:14 | מאת: אתי

שלום, אני חדשה פה וקראתי את הכתבה על 3 תפריטים לדיאטה קלה, בחרתי בראשון והלכתי לעשות קניות. שמתי לב ששתי פרוסות לחם קל שוות ל-90 קלוריות, במקביל נתקלתי בנודלס - ללא צורך בבישול - של אוסם, שערכיו הם: קלוריות - 194, חלבונים - 3.4, פחמימות - 29, שומנים - 7.2 מתוכם רווים - 3.4, כולסטרול - 0, נתרן - 105. האם 50 גרם מהנודלס הזה שווה לשתי פרוסות לחם קל? תודה, אתי

25/11/2006 | 18:59 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לאתי ניתן להחליף את שתי פרוסות הלחם הקל, ב-50 גרם נודלס בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח