ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

20/11/2006 | 17:42 | מאת: דקלה

לפני כשבוע עברתי ניתוח שרוול, כעת מרגישה הרבה יותר טוב, אך מסתבר שצריך להיות קצת יותר מוכנים. ישנם דברים שלא מידעים מספיק על מה שעוברים כגון: 4 ימי צום כאבים לא פשוטים והתזונה המאוד מגבילה שבאה אחרי הניתוח אמנם על התזונה ידעתי אך זה עדיין לא קל. אם תרצו לשמוע חוויות אתם מןזמנים ליצור איתי קשר. דקלה - <a href="mailto:[email protected]" Target="_BLANK">[email protected]</a>

22/11/2006 | 18:42 | מאת: טלי

אני בת 29 -BMI 41 אני רוצה לעבור ניתןח אבל מאוד מפחדת האם יש טעם לנסות איזשהו טיפול תרופתי

22/11/2006 | 22:54 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

טלי,שלום רב, את מוזמנת להירשם להרצאת החודש וללמוד על הטיפולים השונים בהשמנה.

22/11/2006 | 22:55 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

דקלה,בהצלחה רבה בדרכך החדשה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח