בעל שמן

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

20/11/2006 | 14:16 | מאת: מירב

בעלי שמן..מילדות. לא אוהב לאכו לאוכל חם..מבושל.רק לחם עם כל דבר..או ג`אנק פוד..מה כדאי לעשות בתור צעד ראשון?הוא שוקל בערך 102 וגובהו 1.75 .תודה

21/11/2006 | 19:10 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

למירב שלום כצעד ראשון,יש לשכנע את בעלך שעליו להתחיל לשמור על בריאותו ולשנות אורח חיים, רצוי שהשיחה תבוא ממקום חיובי ודאגה לבריאותו,על מנת שהשינוי יצליח וכמובן גם הירידה במשקל,ראשית יש צורך בשיתוף הפעולה שלו, אם שכנעת אותו,כדאי לקבוע תור ליעוץ אצל דיאטנית ולתמוך בו לאורך התהליך בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח