סוכר

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

19/11/2006 | 15:48 | מאת: דבורה

אני מנסה לרזות. אבל בלי כוס קפה עם כפית סוכר בבוקר ואחה"צ הראש מתחיל לכאוב. מה לעשות?

19/11/2006 | 19:19 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לדבורה שלום אין שום בעיה להרכיב לך תפריט לירידה במשקל הכולל כוס קפה עם כפית סוכר פעמיים ביום, הקפידי לא לאכול מזון מטוגן, בנוסף הקפידי על שלוש ארוחות מסודרות במשך היום בין הארוחות ניתן לשתות קפה כפי שציינתי וכן פרי, להרכבת תפריט אישי המתאים לך ולאורח החיים שלך ניתן לקבוע תור אלינו דרך האתר או בטלפון 5228088 בהצלחה

20/11/2006 | 09:38 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לדבורה שלום אנו ממוקמים בתל-אביב, מרכז רפואי אסותא,אם קשה לך להגיע נסי לקבוע תור לדיאטנית דרך קופת חולים באזור מגורייך בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח