השמנת יתר

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

18/11/2006 | 11:57 | מאת: שרית

בוקר טוב! אני מטופלת בתרופות לפריון ועליתי במשקל מזה שנה לקחתי קצת הפסקה בטיפול ואני עדיין לא מצליחה להוריד את המשקל. מה גם שלעיתים הארוחות אצלי לא ממש מסודרות אני לא ממש יודעת מה לעשות כדי לאכול בצורה מסודרת וכדי להוריד במשקל.

19/11/2006 | 19:24 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לשרית שלום ציינת שת אוכלת לא מסודר, ולפי דעתי פה טמונה הבעיה, בחרי לך תפריט מאוזן (מתוך האתר שלנו) או לחילופין התייעצי עם דיאטנית להרכבת תפריט אישי שמתאים לסדר היום שלך, והחליטי שאת מתחילה בתהליך של מעקב והיפגשי עם הדיאטנית לעיתים קרובות,על מנת שתעזור לך לדבוק בתפריט ולשנות אותו מידי שבועיים שיהיה בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח